Tuesday, January 10, 2012

Final Exam

Sabtu lepas 1st paper final exam aku.....rsnye cam dah lama sgt x amik exam......rs cuak+gementar+takut semua ada........perasaan tu normal cuma org ckp kalo terlebih akan membawa padah....or kalo xde perasaan lgsung,xnormal plak.....

Lastweek aku amik cuti 2 hari (kamis+jumaat) semata2 utk prepare utk 2 paper tu....wpun ade department meeting jumaat tu,nsb baik HOD baik hati.....beliau luluskan jgk cuti aku....

Aku g umah kak aff cam biasa,ptg jumaat,gerak dr umah dlm kul 2.30pm....dlm kul 5.30pm,aku dapat call dr ikhwan.....(one of the adik kesayangan aku yg aku kenal ms kt ktn dulu)

Borak agk lama kt phone......adela dlm 20-30min.......mmg dah lama sgt kami xcontact walaupun kami satu tmpt belajar......last jumpe time aku 1st day msuk kelas master,then aku nk final exam,br kitaorg contact balik.....

Tetiba dalam kul 7 lebih aku dapat mesej dari Ikhwan yg membuatkan aku sgt2 terharu sampai nk menitiskan air mata.....

"Akak,lupa nak ckp...mmg sy mcm jarang contact akk tp saya selalu care akk tanpa sedar....saya slalu usya akk kt fb...betol....sy slalu nmpak akk kne tag kt gambar2 kawin kawan2 akk...huhu...sy doa gak utk akk semoga cepat bertemu jodoh..akak,kalo da ada bgtau saya tau..nak jd antara adik2 akk yg tau awal hal tu...heeee...syg akak...good luck exam esok n lusa...do the best n the rest to Allah...=)"

Mmg terharu sgt2 smpaikan speechless aku dibuatnya....aku bersyukur sgt Allah temukan aku dengan mereka semua.....hidup aku penuh dengan kegembiraan sejak kenal mereka semua.....

Semoga Allah panjangkan umur mereka & sentiasa lindungi mereka di bawah rahmatNya.....

2 comments:

  1. Wah, jelesnya aku, ko dpt adik yg betul2 syg ko =)

    All da best shbtku, aku slalu mengkagumi semangat ko dr matric lg, n u'd been one of my qudwah =)

    Insya-Allah ko blh pny! All da best!

    ReplyDelete