Sunday, October 23, 2011

First time attend IEEP

 Islamic Enhancement and Evaluation Programme atau lebih dikenali sbg IEEP telah diadakan pada 16-18 October baru2 ni.Sume academic staff CFS samada kampus nilai/PJ diwajibkan menghadiri program yg diadakan selama 3 hari 2 malam di Bayu Beach Resort,Port Dickson ni.......

Basically main objectifnya utk menghargai jasa & menyampaikan anugerah pada mereka yg telah berkhidmat 5 yrs,10 yrs,20 yrs selain dr anugerah "Examplary Teacher", "Best Teacher", "Best Department" & anugerah khas yg aku pun xingat apa namanya......kiranya ni 1st time aku attend IEEP since aku pun baru je join CFS sejak 10 bulan yg lalu......seronok tgk lecturer2 yg naik atas stage tu yg kebanyakannya ex-lecturer aku.....betapa mereka setia dengan UIA sejak aku matrik sampaila aku dah keje kt CFS tu,mereka still menabur jasa & bakti pada anak bangsa tercinta di CFS tu.....

Ballroom Bayu Beach Resort Port Dickson

Dr kiri:Zaharah,Balqis & kak juhai

Anak kak laili.....Tasnim....


Overall,program ok je......makanan sedap,resort selesa....Alhamdulillah....cuma aku agak letih coz terus bertolak dr Serdang ari ahad tu after kelas,then rushing kejar bas ke UIA PJ.....kononnya asalnya nak drive smpai ke PD (alone).....hihi....skali sesat da......after tol UPM,aku terikut signboard highway ke KL......then disebabkan xjumpe U-turn & kebetulan bas pun xjalan lagi,aku pun terus decide naik bas je (parking kete kt UIA PJ)....so,xdelah letih drive,jimat minyak + tol......ada gak hikmahnya aku sesat....walaupun kelam kabut kemas baju2 & tudung2 yg tersangkut2 dlm kete tu,aku still sempat kejar bas&nsb baik bas pun ada seat kosong.....

Lecturer2 dr department math sibuk nk bina jambatan kertas

Math bridge in progress

Dah siap

Inilah hasilnya.....jmbatan kertas hasil tangan lecturer2 dr Department of Mathematics

Ni jambatan kertas dr Department of Chemistry....jmbtn ke,rakit ni????Hihi

Cute kan budak ni???

Gambar xberapa nk cantik...maklumla kamera dah season....




2 comments:

  1. okla....bole dianggap percutian ke PD ni utk lari dr kesibukan kota sebentar.....

    ReplyDelete